Newday - new opportunities

Newday er oss

Vi er gründere, ansatte og ledere som har eid eller jobbet i store og små bedrifter tidligere. Så vi vet hva det går i, både på solskinns- og regnværsdager.
Vi er dedikerte og har en solid kompetanse innen våre kjerneområder og det vi mener skaper suksess. Vi knytter til oss nøkkelressurser og ekspertkompetanse basert på dine behov.
Vi har en lettbent selskapsstruktur som sikrer at vi kan ta beslutninger basert på det som til enhver tid vil være det viktigste for å komme videre med forretningen.
Vi investerer med egen kapital og viser med dette at vi investerer både med hjertet og hodet.
Vi tror på god balanse mellom lønnsomhet, strategi og en sunn organisasjon som sentrale komponenter for å lykkes.

Trond Stensrud

Daglig leder - partner
(+47) 907 76 789
trond@newday.no
Tronds største styrke er å se sammenhenger og skape forretningsmuligheter til det beste for selskapene og kundene. Sterk analytisk kapasitet kombinert med et drivende engasjement gjør Trond til en solid partner.

Han har over 20 års ledererfaring; har vært med på kjøp og salg av selskaper i en årrekke, og har en faglig bakgrunn som skatterevisor. Trond var som nestkommanderende, CFO og deleier svært sentral i oppbyggingen av Simployers lønnsomme vekst fra 30 til 400 millioner kroner i omsetning.

Det som driver han i Newday er å få lov å skape forretninger sammen med andre.

Marianne Reese Larsen

Organisasjonsdirektør
(+47) 957 22 828
marianne@newday.no
Marianne har bred erfaring innen ledelse og forretningsutvikling, og er en perfekt person å ha med på laget når det kommer til å utvikle bedrifter både på et kompetanse- og organisasjonsnivå.

Hun er også en person som gir mye energi og kraft til å faktisk realisere strategier gjennom endring. Hun har bakgrunn fra blant annet Microsoft, Manpower Group-eide Right Management, Itera, Clas Ohlsson, og Simployer, der hun har jobbet mye med omstillingsprosesser og ledelsesutvikling.

Bjørn Petter Garder

Styreleder - partner
(+47) 913 37 937
bjornpetter@newday.no
Bjørn Petter vet hva det innebærer å gründe, eie, utvikle, kjøpe og selge lønnsomme virksomheter.
Han er også en veldig positiv person, han ser muligheter der andre ikke ser det. Det kan være fordi han er vokst opp i en gründerfamilie som har gitt han et unikt innblikk i prosessene rundt det å både starte opp og selge store selskaper.

Bjørn Petter var majoritetseier i Simployer frem til deler av virksomheten ble solgt til Ferd i 2020.

Advisory board

Vårt advisory board er en ressursgruppe som fungerer som et rådgivende organ for Newday knyttet til strategiske og kritiske forhold gjeldende Newday som virksomhet og i forbindelse med investeringer/realiseringer.
Sammensetning av medlemmer med ulik spisskompetanse/ekspertise som samtidig har helhetlig forretningsstrategiske evner samt samme verdisyn som Newdays eiere.

Geir Egil Myhre

Advisory board
Geir er spisset i skjæringspunktet mellom teknologi og strategi, og har gjennomført svært mange prosjekter i akkurat dette skjæringspunktet der koblingen mellom de tre perspektivene forretning, strategi, og teknologi gir opphav til risikohåndtering og utnyttelse av muligheter. Han har bred erfaring fra skaleringscaser der et vellykket produkt eller tjeneste skaleres til andre markeder og/eller betydelig økt omsetning – ledsaget av intern omstilling og teknologiutvikling.

Nils Olav Aarseth

Advisory board
Nils Olav Årseth er partner og gründer av AGP Advokater AS (https://www.agpadvokater.no/). Han har spesialkompetanse innen selskapsrett, kjøp og salg av selskaper, fusjon/fisjon, restruktureringer mv. og har arbeidet med dette fagområdet i nærmere 30 år. Han dekker også flere andre rettsområder slik som kontraktsrett, fast eiendom og arbeidsrett. Han bistår både nasjonale og internasjonale klienter.

Jan Arne Thorbjørnsen

Advisory board
Mer enn 25 års bred erfaring innenfor ledelse, økonomi, finans og strategiarbeid. Jan Arne har spisskompetanse innen M&A, forretningsutvikling og styrearbeid. Han er Statsautorisert revisor fra Norges Handelshøyskole (NHH).

Arild Mathisen

Advisory board
Arild har lang og bred erfaring fra ledende stillinger i Orkla-konsernet samt fra styreleder/-medlem i en rekke selskaper. Han har solid M&A erfaring fra begge sider av bordet. Arild er styreleder i Colligo AS som er majoritetseier i Newday AS.

Simen Staalnacke

Advisory board
Simen Staalnacke er gründer, forretningsutvikler og designer. Han er kommersielt kreativ og sterk evne til å se mulighetene med unik erfaring med branding og håndtering av forretningsmessig suksess og utfordringer.
Newday vil utover vårt etablerte advisory board trekke på relevant kompetanse og erfaring for å til alle tider sikre beste mulig verdiskaping for våre selskaper.
KONTAKT OSS
Vi er gründere, ansatte og ledere som har eid eller jobbet i store og små bedrifter tidligere. Så vi vet hva det går i, både på solskinns- og regnværsdager.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram