Nyheter og pressemeldinger

Newday investerer i norske bedrifter som ønsker å nå sitt potensiale. Erfaringen vår vil få deg til å se nye muligheter, og hjelpe deg med å bygge bedriften din på en måte som varer.
20/10/2023
Newday investerer i Tenix

Et viktig ledd i den grønne omstillingen er en raskt økende utbredelse av elektriske busser over hele Europa som igjen skaper behov for smarte og effektive teknologiløsninger. Saga Tenix er ledende innenfor smartbuss og ladeløsninger i Norge og Sverige. Tenix har nå hentet 10 millioner NOK i egenkapitalfinansiering fra Newday for å kommersialisere og videreutvikle […]

Les mer
16/01/2023
Newday får flying start i 2023 – går tungt inn i FinTech selskapet Tidypay

– For oss i Newday er Tidypay en veldig spennende investering. I bunn har selskapet en betydelig kommersiell erfaring og kompetanse fra bransjen og en moderne teknisk løsning, men det som tiltaler oss ekstra er deres forretningskreativitet, sier Trond Stensrud CEO i Newday.

Les mer
05/09/2022
Ferd-gevinst reinvesteres i FoodTech-selskapet TotalCtrl

Newday investerer betydelig beløp i TotalCtrl slik at selskapet kan realisere vekstambisjonen både nasjonalt og internasjonalt.

Les mer
02/08/2021
Newday til Rosenholm Campus

Vi flytter inn i nye freshe lokaler på Rosenholm Campus. Vi gleder oss til denne reisen med å bygge Newday. Marianne er nå 100 % i gang og nå starer jobben med å finne det første selskapet å investere i.

Les mer
Vi er gründere, ansatte og ledere som har eid eller jobbet i store og små bedrifter tidligere. Så vi vet hva det går i, både på solskinns- og regnværsdager.