Newday får flying start i 2023 – går tungt inn i FinTech selskapet Tidypay

16/01/2023

– For oss i Newday er Tidypay en veldig spennende investering. I bunn har selskapet en betydelig kommersiell erfaring og kompetanse fra bransjen og en moderne teknisk løsning, men det som tiltaler oss ekstra er deres forretningskreativitet, sier Trond Stensrud CEO i Newday.

I et urolig marked hvor det blir mer krevende for vekstselskaper å hente inn kapital, mener investeringsselskapet Newday (tidligere eiere av
Simployer) at det også er et mulighetenes marked. Vi må tørre å satse, tenke langsiktig og ikke minst bidra med det vi kan for å sikre at norske virksomheter som har vist at de har noe i markedet å gjøre, kan fortsette sin reise. Det er derfor mer stor glede at vi kunngjør at Newday har gått inn på eiersiden i det norskbaserte FinTech selskapet Tidypay AS.

Betalingsbransjen utvikler seg stadig og endres kontinuerlig med nye trender og varianter av kontaktløse betalinger. Bedrifter innser at kunder ønsker å betale på en raskere og tryggere måte. Kontaktløse betalinger har vokst stadig mer siden pandemien og har vist seg å nå 90 % av alle transaksjoner. Ifølge Forbes, har forhandlere og bedrifter tilpasset seg kontaktløse betalinger under og etter pandemien. Det resulterte i at volumet av kontaktløse transaksjoner økte til 80%, sammenlignet med tidligere som var på 47%.

Om Tidypay
Tidypay er en betalingstjeneste leverandør (PSP), sertifisert i 32 europeiske land som tilbyr forenklede og effektive betalingstjenester.
Siden 2021 har selskapets mål vært å tilby sine standalone og unike PSP-tjenester. Alt fra fullt integrerte mobile standalone enheter til POS-systemer og SoftPOS-løsninger. Med TidyPay kan du få betalingsløsninger designet for din bedrift. Tidypay spesialiserer oss på betalingsteknologi på bedriftsnivå og tilbyr omnichannel løsninger som er fleksible nok til at alle bedrifter kan akseptere og behandle betalinger, alt fra Tidypay One, Tidypay eCom og Tidypay GO.

CEO i Tidypay Morgan Sellèn, ser meget lyst på fremtiden for selskapet.

– Vi er ekstremt glade for at Newday så potensialet i Tidypay, og at de har valgt å investere et betydelig beløp for å bygge fremtiden til dette selskapet. Denne investeringen gjør at Tidypay har midler på plass til å vokse videre i våre foretrukne markeder, og bidrar til å forenkle betalinger i mange land, sier Morgan Sellèn som er CEO i Tidypay.
Les mer om Tidypay her.

Om Newday:
Newday er en aktiv vekst-investor som har sin største styrke i kompetanse og erfaring fra strategisk og operativt arbeid med virksomhetsutvikling. Newday investerer i små/mellomstore selskaper med vekstpotensial, der formålet er å tilføre kapital, erfaring, nettverk og kompetanse slik at selskapene får utnyttet sitt vekstpotensial. Newday er eiet 80% av Colligo AS og 20% av Chrima AS som gjennom Newday reinvesterer deler av gevinsten fra salget av aksjer i Infotjenester/Simployer til Ferd i 2020. Colligo forvalter i dag ca 1,5 milliarder, hvor Newday er ett av fem fokusområder.

– Tidypay har en forretningsmodell som er svært interessant for aktørene innenfor betalingsløsninger til SMB – noe som gjør Tidypay til en volumvirksomhet som er ekstremt skalerbar, sier Trond Stensrud CEO i Newday.

Les mer om Newday her.

 

Vi er gründere, ansatte og ledere som har eid eller jobbet i store og små bedrifter tidligere. Så vi vet hva det går i, både på solskinns- og regnværsdager.