Newday til Rosenholm Campus

02/08/2021

Vi flytter inn i nye freshe lokaler på Rosenholm Campus. Vi gleder oss til denne reisen med å bygge Newday. Marianne er nå 100 % i gang og nå starer jobben med å finne det første selskapet å investere i.

Newday har brukt tid på å utvikle en strategi for selskapet og har identifisert noen målselskaper og her er litt om akkurat det:

Vi ser nå etter selskaper som vi skal jobbe sammen med. En spennende ny reise! Kjenner du til, eier du eller jobber du i en virksomhet som vil ha nytte av vår kombinasjon av solid kommersiell kompetanse og kapital? Newday investerer i kompetansevirksomheter hvor teknologi er eller vil bli en signifikant del av forretningsmodellen. Sammen med eksisterende aktive eiere/gründere ønsker vi å ta aktiv del i å skape og forme nye muligheter. Vår viktigste styrke er operasjonell erfaring fra å lede og drive frem kommersielt suksessfulle selskaper og vi vil jobbe med virksomhetsutvikling langs hele selskapets verdikjede.

Kom gjerne innom for en prat med oss her på Rosenholm.

Vi er gründere, ansatte og ledere som har eid eller jobbet i store og små bedrifter tidligere. Så vi vet hva det går i, både på solskinns- og regnværsdager.